jueves, 1 de octubre de 2009

Partits Jornada 1

Clicar a sobre per veure més gran.

IMPORTANT: recordar portar DNI o algun carnet amb foto.



12 comentarios:

  1. Sóc la mare d'un jugador del club, vull fer aquest comentari, ja que ahir va vindre el meu fill de l'entrenament plorant degut a una reuniò que van tindre amb el coordinador als vestuaris del club, respecte al fet de que algún nen falti als entrenaments. Vull fer-li saber que si el meu fill té molts deures o exàmens, en normal que el nen falti al entrenament, ja que no és el mateix estudiar a partir de les 18,00 h. que a partir de les 22,00 h., que és quan el nen hauría de estar dormint, per la edad que té. Entenc que el club tingui unes normes, i així ha de ser, però no espero que el meu fill sigui un " PAU GASOL " sino simplement que disfruti i faci un esport i si per aquest motiu s'ha de quedar sentat a la banqueta, encara que només sigui una part, espero que m'ho comuniquin, perquè si és així, em veure obligada a buscar un altre club.

    ResponderEliminar
  2. Hola....
    Estic totalment d'acord amb el que ha escrit aquest anònim, si seguim així os quedareu sense equip.

    ResponderEliminar
  3. Buenos días,

    He leido estos comentarios y no sabía nada de esto. Hablaré con mi hijo y si esto es cierto, me veré obligado a tomar decisiones de todo lo que se está hablando y espero que contesten sobre este tema. Pienso que deberían hacer una reunión, ya que estas cosas se tendrían que hablar con los padres y no con los niños.

    ResponderEliminar
  4. Me parece muy bien lo que usted pasa por mail a todos los padres del MINI, pero que sepa que tanto se tiene que currar en los estidios como en los partidos PIENSE EN ESTO.

    ResponderEliminar
  5. Estoy deacuerdo con todo esto que se esta escribiendo, y pienso que nuestro horario es el mas horrible que hay, se que esto no se puede arreglar, pero entienda que si los crios al salir del cole tuvieran un espacio de tiempo desde que se cogen en el cole meriendan y deveres y examenes la cosa cambiaria.

    ResponderEliminar
  6. HE ESTADO ESCUCHANDO LOS COMENTARIOS DE LA REUNION Y NO ENCUENTRO MUY LOGICO, QUE SI A MI HIJO LE DAN DESCANSO, SEA POR EL MOTIVO QUE SEA TENGA QUE ACUDIR AL PARTIDO PARA NO JUGAR PUDIENDO APROVECHAR EL DIA PARA OTRAS COSAS.

    ResponderEliminar
  7. menuda reunion, el cordinador dijo dos cosas y se acabo, por favor luego que los padres no hablen por detras, porque todos sabemos que el colegio es lo primero y en mi caso si mi hijo falta dos dias por estudios, y luego va al partido por obligación, pero faltan niños por lo que sea, seré yo como padre que no consentire que juegue ya que las normas estan hechas para no saltarselas y entonces si que mi hijo no entenderia tanta norma, por cierto podrian poner alguna norma que en los partidos no tengan que ir los padres chillando a cada niño que en el descanso se pongan las chaquetas ..ya que parecemos verduleros, y si no se las ponen pues volvemos a empezar, mi niño falta porque esta resfriado asi que ustedes mismos.
    pondria mi nombre pero seria la unica persona que doy la cara y no tengo ganas de arreglar nada por los demas.

    ResponderEliminar
  8. Que bonito, que alboroto, otro perrito piloto, sinceramente me embriagan de rabia tantos comentarios amenazantes con cambiar niños o equipos enteros de club, nunca trataría a mi hijo como un cromo. Seré breve:
    Me encantaría que mi hijo pudiera estar 2 o 3 horas a la semana aprendiendo un deporte noble ( o cualquier otra actividad extra escolar ), aprender los valores, una disciplina y el compromiso que conlleva la actividad que mi hijo planifique realizar, desconectado de la escuela, de la calle,de casa que conociera a otros niños, relacionarse con ellos. Se que mi hijo será tratado por igual que los demás compañeros de equipo (virtud del deporte y función de los entrenadores). ¿No creen, sinceramente, que un niño/a no se da cuenta de lo que juega???? Y es mas se preguntan siempre " ¿Por qué menganito que solo ha venido un día a entrenar ha jugado más que yo? Yo tampoco pretendo que mi hijo sea Pau Gasol, pero si espero que el compromiso y el esfuerzo sean premiados por el entrenador pero creo que usted si cree que su hijo será algún día un Premio Nobel

    La recompensa está en el esfuerzo

    ResponderEliminar
  9. No entiendo que un niño que tenga descanso tenga que acudir al partido....

    ResponderEliminar
  10. Hola a tots, sóc el Ferran Melchor. Hem sembla perfecte que la gent comenti, critiqui i digui el que ha de dir, això vol dir que la gent està viva i s'interessa pel que fem al club. Però m'agradaria saber amb qui parlem... és molt fàcil entrar aquí com anónimo i dir tot el que un creu, però sembla que és més difícil donar la cara. Aclararé una cosa per si no ha quedat prou clara. Símplement es demana un mínim d'esforç a la setmana per poder tenir el premi del partit el cap de setmana. Quantes universitat i cicles formatius exigeixen l'assistència al 70 ó 80% de les classes i si no és així no permeten que l'alumne faci l'examen. I oi que no ens escandalitzem? La societat ha arribat a un punt on l'esforç no val res. Els nens d'avui en dia demanen i tenen tot el que volen. Crec que és important que s'ho guanyin. No dubto que tinguin molta feina del cole, però si aprenen que per jugar han de guanyar-s'ho, més d'un nen treurà temps d'altres coses per poder arribar a tot allò que vol. I s'ho haurà guanyat! I serà recompensat per allò que ha treballat. Quan un jugador no ha arribat a aquest mínim i per ser justos amb la resta de companys que sí s'ho han currat, aquell cap de setmana no juga... què passà? que no forma part de l'equip? Als jugadors només els interessa anar quan juguen? Crec que un és jugador de l'equip "a las duras y a las maduras" i com a integrant de l'equip hauria d'assistir a totes les activitats d'aquest (està clar que si el nen està malalt es queda a casa a recuperar-se, no som tan cruels). Li heu preguntat al nen que no juga si vol anar a veure als companys?
    Una última reflexió... si demà ve el Barça, la Penya o encara que sigui l'Hospi o el Cornellà... i fitxa al nostre fill, ens demanarà assistència a tots els entrenos, que ni se li passi pel cap a ningú dir que el nen té molts deures o té examen. Ens exgiran que anem tots els partits, encara que estiguem lessionats. Si el nen no ha entrenat bé li diran que no juga i tant és si ha anat tots els dies i a més us obligaran a que el nen vagi al partit a Lleida o a Girona o on sigui. Anireu i us queixareu? Està clar que no som cap club gran, ni mitjà. Sóm un club petit on intentem fer bé les coses. Però en quant a serietat i compmís intentem ser un club gran (està clar que sense arribar als nivells d'exigència d'ells) i mai arribarem a ser un club gran sense la col·laboració i compromís de tots: entrenadors, jugadors, pares, directius i coordinadors.

    ResponderEliminar
  11. Buenas tardes a todos, mi nombre es Rosalía, y soy la madre del Francesc, del mini, primero de todo pienso que no todos los escritos son de nuestro equipo. Comento esto porque se dicen barbaridades y conozco o creo conocer a los padres. Si que el día de la reunión a parte del mini havian padres de otro equipo, en fin lo que quiero decir con esto es que cualquier persona se puede conectar y hablar de lo que sea en nombre de otros y eso no está bien.
    Ferrán, está muy bien lo que comentas pero es también comprensible que los padres nos preocupemos por los estudios de nuestros hijos, aunque de ninguna manera saltándonos las normas del club.

    ResponderEliminar
  12. Hola, hola.. si soc la Mertxe. Doncs bè, que voleu que us digui que ja no hi haguès dit a la petita reunió que varem tenir divendres.Realment recoltzo al club, al Ferran, al Jordi i al Xavi.Perquè?, doncs mireu jo a la meva infantesa i joventut tambè vaig ser jugadora d'equip, mes concretament Bàsquet i al igual que el meu home ho va ser fins els 17 anys de futbol.Ens vem trobar a la mateixa situació d'ara però sense la protecció dels pares que veig que n'hi ha ara. Recordo que ja amb 7, 8, 9... anys, quan arribava del cole la meva mare ja hem tenia l'entrepà fet, m'el feia menjar a correcuita, feia els deures que hem donaba temps i m'enjegaba directament als entrenaments, sense faltar ni un dia!! (aixó si que era respecte per un esport, companys, club...i compromís)si encara no hi havia acabat els deures, quan arribava a casa els acababa i si hi havia de fer un exàmen a l'endemà o m'anaba més tard al llit o hem llevaba mes d'hora per a estudiar i de veritat, tots aprovats i amb bones notes!!, perquè?, molt sencill, realment jo sabia que la meva mare no hem donaria la raó si li demanaba de quedar-me a casa per a estudiar, ja que tal i com he comentat hem vaig comprometre a un club i a un esport i sobretot el mes important a les meves companyes, que realment si que érem un equip (Ferran, Jordi, Xavi, aixó va per a vosaltres, si si erem un gran equip!!,totes vull dir totes ja que erem 14 a l'equip tocàvem la pilota sempre que hi erem al camp, cosa que al MINI del Palau no passa, aixó es una cosa que si us plau heu que corregir urgentment, perquè els nens surten emprenyats dels partits), puff hem sembla que m'estic enredant massa, crec que ja he donat la meva opinió al respecte i crec que cada un te les seves raons, però aixó si, encara que tinguem maneres difents de veure les coses, no ens hem de faltar al respecte, penso que els nostres fills entenen perfectament la postura del club (al menys el meu està totalment d'acord i veu bè que si no va als entrenaments no jugarà i que ha d'anar, perquè es part d'aquest equip i sent que en tots moments a d'estar al costat dels seus companys encara que no hi jugui, sense cap sentiment de càstig, sino amb la comprensió de que els demés ténen un premi per haver-hi anat a entrenar cada dia)Ara si que marxo, un petonàs a tot@s. Mertxe

    ResponderEliminar